INFORMATION

KÖPVILLKOR

 

Betalning

 

Kortbetalning med Visa eller MasterCard via Klarna checkout.

 

Faktura 14-dagar

Vi samarbetar med Klarna. När vi skickar din order får du en faktura på din e-postadress. Fakturan har en betalningstid på 14 dagar och det tillkommer ingen fakturaavgift. Om du har några frågor angående din faktura är du välkommen att kontakta Klarna på 08-120 120 10.

 

Klarna Konto

Med Klarnas konto samlas dina köp under en månad på en faktura som kommer i slutet av följande månad.

 

Klarna villkor

Om du väljer att betala med Klarna och vill veta mer, klicka in på www.klarna.se för att läsa mer om köpvillkoren.

 

Leveransvillkor

 

Alla våra varor levereras av Posten AB för snabba, trygga och säkra leveranser. Varorna levereras som paket eller brev.Design By S.H producerar just dina unika produkter efter inkommen beställning. Därav har vi en leveranstid på 15 arbetsdagar.Vi har en fast fraktkostnad på 49 SEK oavsett mängden varor. Fri frakt inom Sverige vid köp över 1000 SEK.Försändelser som ej löses ut går i retur till Design By S.H efter 14 dagar, om detta sker så debiteras du som kund en avgift om 300 SEK för att täcka våra kostnader för transport och administration.Paket måste alltså hämtas på servicestället inom 14 dagar, annars returneras det, allt enligt Postens nya regler.

 

Ångerrätt/Reklamation

 

Vänligen kontakta oss på info@jrhomedesign.se innan eventuell retur.

 

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal. Returer bekostas av dig som kund (gäller ej vid reklamation). Kunden skall returnera produkten i oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Vid ångerrätt återbetalar vi ordersumman eller makulerar fakturan inom 30 dagar från det datum som den returnerade varan mottagits.

 

Vid reklamation följer vi konsumentköplagen där reklamationsrätten är tre år. Under de första 6 månaderna ligger bevisbördan på säljaren (att bevisa ursprungligt fel), därefter övertar köparen bevisbördan.

 

Vid reklamation kontaktar du oss via info@jrhomedesign.se. I mailet uppger du ordernummer samt fel/skada på varan. Vid en eventuell retur är det viktigt att varan förpackas på ett sådant sätt att den inte riskerar att skadas. Vi kontrollerar alla returnerade produkter noga och vid ett giltigt returärende står vi för frakten. Dagligt slitage är ingen giltig anledning till reklamation.

 

Returer skickas till:

 

JR HOME & DESIGN

Bokbindarvägen 78

129 34 Hägersten

 

 

Kontaktinformation

 

JR HOME & DESIGN

 

Organisationsnummer:

info@jrhomedesign.se

Bokbindarvägen 78

129 34 Hägersten